Fietsers langs de Donau

Voorbereid op reis

Een schat aan informatie

Reisgids Passau Wenen

De reisgids voor de beroemde route Passau-Wenen biedt voor iedere reiziger het overzicht om niet alleen te kijken waar u zich bevindt, maar staat ook boordenvol leuke weetjes over alternatieve routes, overnachtingsadressen met telefoonnummers, vervoer en natuurlijk goede kaarten van het gebied. Het enige wat u verder nog nodig heeft voor uw reis is een goed humeur en u kunt vertrekken!

Reisgids bestellen

Bestel de 160-pagina's tellende reisgids en verdiep u in de mooiste fietstocht van Europa (inclusief kaart)

Reisgids bestellen

Zoals u waarschijnlijk weet is dat de Donauroute tussen Passau en Wenen een van de bekendste, zo niet dé bekendste van Europa. Dit is dan ook niet zonder reden. Geen enkel stuk van de Donau heeft zo'n breed spectrum in landschap, cultuur en historische plekken. Leuke terrasjes, prachtige dalen en rust zullen u ten deel vallen langs deze route. Dus, voor ieder wat wils!

Met deze reisgids zult u niets missen, en kunt u overnachten in iedere accommodatie die u wenst, bezienswaardigheden uitkiezen om te bekijken en heeft u altijd telefoonnummers bij de hand voor hulp, assistentie bij ongevallen of een plek om te slapen.